Въпроси и отговори

Всичко, което искате да знаете за бързите кредити за плащане на битови сметки. Ако не намирате отговори на вашите въпроси, използвайте формата в долната част на страницата

Какво е кредит за битови сметки?

Кредит за сметки е иновативен продукт за бързи кредити, с който можете да покриете извънредно висока сметка за комунална услуга.

За какви сметки може да се използва този кредит?

Можете да използвате кредита за битови сметки за всякакви финансови нужди, които възникнат. Основните комунални услуги са: ток, парно, битова газ, дърва или пелети, ако сте на локално парно, телефон (или няколко за всички членове на семейството), интернет и кабелна/сателитна телевизия, вода, наем за апартамент, такси за вход и домоуправител и други.

Има ли възможност за безлихвен кредит за сметки?

Да, можете да се възползвате от безлихвен заем, ако отговаряте на определени условия, които са обвързани с размера на кредита - до 1 000,00 лв. и срокът на гратисния период. 

Мога ли да платя сметки за бизнес?

С кредита за плащане на битови сметки можете да платите всякакви месечни задължения, включително и фактурите за магазина, цеха или друг малък бизнес, който притежавате и управлявате. Отговорност за кредита ще носите вие, като физическо лице. Заемът няма да се води на името на фирмата или едноличния търговец.

Можете да ли преведете парите директно на доставчика на комунални услуги?

Отговорността за плащането на месечните сметки е на титуляра на договора за тях. Поради това няма как да преведем парите на доставчика. Това обаче е предимство, защото можете да изтеглите по-висока сума, с която да разполагате и да покриете други нужди.

Къде да кандидатствам и как да върна сумата?

Кредитът за битови сметки е със 100 % покритие в България. Кандидатстването е онлайн, а усвояването - в над 4 000 обекта в страната, включително в банкови клонове, касите на EasyPay. Можете да изплатите задълженията си по същия начин - чрез вноски в касите или по банков път, Cashterminal или чрез банкова карта - кредитна или дебитна.

Колко време отнема взимането на кредит?

Ние знаем, че времето е от изключително значение за заема за сметки и за това сме направили процедурата по кандидатстване лесна и удобна. Необходимо е да подадете онлайн заявка, след която одобрението ще дойде на момента . След като потвърдите условията на кредита, можете да разполагате с парите след няколко часа. 

Какви са изискванията?

За да бъдете одобрени, е необходимо да имате навършени 18 г. и постоянни доходи. Може да сте на трудов договор, със свободна професия, управител на фирма, самоосигуряващо се лице, в майчинство, пенсионер или друго. 

За колко време трябва да върна кредита?

Всичко зависи от сумата, която ви е необходима. Кредитите до 1 000,00 лв. са безлихвени за определен срок от време, ако това е първият или петият ви кредит към Credissimo. За суми до 4 000,00 лв. имате срок от 24 месеца за връщане, на равни месечни вноски.

Има ли такса за кандидатстване?

Кандидатстването за кредит е напълно безплатно и необвързващо. Няма посредници и не се плащат комисионни. Не се изпращат скъпоструващи SMS-и за потвърждение и не се изискват обезпечения.

Трябва ли да се посочва поръчител?

Не! Отговорност за кредита за сметки се носи само от този, който е кандидатствал и го е усвоил. Предоставянето на поръчител не е изискване.

Форма за въпроси